:: 2016/03/11

Cooking yummy Indian Street Food in Gorżów Wielkopolski

Dear friends, today Jagoda and I are visiting Let’s Cook Studio in Gorżów managed by Monika Reinhardt. We are cooking Indian street food, so quick delicious and easy. Dishes include:

Channa Bhatura — Slow cooked chickpeas in spicy fragrant sauce served with crips golden fried bread.
Wolno gotowana ciecierzyca w pikantym, aromatycznym sosie serwowana z pieczonym na złoto hinduskiem chlebem

Meat Samosas with a Yoghurt and Mint Chutney
Pierożki Samosa z mięsem oraz z chutneyem miętowo- jogurtowym

Prawn Pakoras with a Date and Tamarind Chutney
Pakora krewetowa z daktylami z tamaryndowym chutneyem

Tavaa Murgh- Grilled Spiced Chicken Punjabi Style with mango and lime salad.
Grillowany ostry kurczak w stylu Punjabi z mango i limonkową sałatką

Mango Lassi with Rosewater
Mango lassi z wodą różaną i kardamonem

Smacznego 🙂