:: 2014/01/13

NEW WORKSHOPS FOR 2014 AT SPOT AKADEMIA KULINARNIA

Dear friends and Cooking aficionados for the winter months ahead we are conducting the following new Cooking Workshops at the SPOT restaurant in Poznan.

 Jagoda and I invite you and your friends to taste and participate in our  latest interesting offers

 

KERALA CUISINE FROM THE MALABAR COAST SOUTH OF INDIA

 RASAM – Zupa kurczaka z kokkam

 DOSA Chrupuący naleśniki z mąki ryżowej

SAMBHAR Soczewica z warzywami

SMAŻONEJ WOŁOWINY Z TAMARIND I ZIEMNIAKIAMI 

MOLEE Z KRWETKAMI I MLEKIEM KOKOSOWYM

RYŻ CITRINOWY and for

dessert GULAB JAMUN pączki w syropie różowy

 

MOROCCAN COOKING MENU 2

Warm Cauliflower and Hazelnut salad–   Roasted Pepper salad with Goat  Fetta–Green pea dip with harissa 

 Moroccan Khobz bread

Chicken Tajine with Apricots—Salmon baked with Dukkah spice and beetroot couscous

Macaroons with orange blossom water and coconut flakes.

Mint tea

 

THAI COOKING MENU 4

Fragrant Chicken soup with prawn dumplings

Sałatka z wieprzowina i  owoce

Szaszłyki ostro-kwaśna ryba z bakłażanem

Massaman curry z wołowiną i dynią

Ryż jasminowy z mlekiem kokosowym

Sago budyń z bananów i wiórkami kokosowymi

 

 

 CREOLE COOKING -NEW ORLEANS MENU

zupa  z dyni i słodkich ziemniaków  z kiełbasą andouille
czosnkowe krewetki i scallpos cajun z  grillowanym  bakłażanem i papryką
kurczak i krewetki jambalaya z kaszą jęczmienną

czarny łosoś  z sosem tatarskim po kreolesku
Hush Puppies

Tartaletki z orzechami laskowymi i  z lodami waniliowymi